CAT
CAS
 » [COVID-19] Recollida de pantalles de protecció personal Col·legiats COEC

[COVID-19] Recollida de pantalles de protecció personal Col·legiats COEC

El COEC posa a disposició de cada col·legiat en actiu una pantalla de protecció personal confeccionada i donada per Coronavirusmakers.

La recollida de cada pantalla suposa una interacció personal. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de minimitzar els riscos i acomplir amb totes les mesures d’higiene i seguretat per a les persones implicades, els preguem que segueixin escrupolosament les instruccions que els facilitem a continuació. Els agraïm per endavant la seva col·laboració i comprensió, ja que som conscients que les restriccions que comporta la nova normalitat poden resultar incòmodes, però les conseqüències per a la salut en cas de no extremar les precaucions poden perjudicar al conjunt de la societat.

INSTRUCCIONS PER A LA RECOLLIDA:

– S’ha de demanar cita prèvia al calendari de la seu provincial corresponent al col·legiat, habilitat a tal efecte, i que trobaran més avall clicant al respectiu enllaç.

– La recollida es farà personalment i puntualment, respectant l’horari de la cita prèviament reservat. La cita dura 5 minuts màxim.
Si no pot acudir a l’hora que té la cita, no podem garantir-li en quin moment se’l podrà atendre ja que l’atenció és individual. Mentre esperi, haurà de romandre a l’exterior de l’edifici de cada seu.

No s’atendrà a persones sense cita prèvia.

– S’haurà d’identificar amb el DNI i/o document vàlid per acreditar la seva identitat.

– Haurà de signar la recollida, per això és molt important que porti el seu propi bolígraf.

– Cal portar mascareta per fer la recollida i mantenir la distància de seguretat de mínim 1’5 metres de la persona que l’atengui.

– La pantalla s’entrega sense embalatge. Porti la seva pròpia bossa si ho desitja.

– No romangui més temps de l’estrictament necessari a la seu. A les seus provincials on l’oficina del COEC es troba en una comunitat de veïns, preguem que extremi les precaucions.

- La cita que ha agafat és únicament per fer la recollida de la pantalla.  Les oficines del COEC segueixen tancades al públic i les gestions administratives es realitzen només telemàticament (contacte).

– Si no pot acudir personalment a la seu del COEC a recollir la seva pantalla:

  • Si qui recull en nom seu no és col·legiat, ha de reservar cita prèvia a nom seu igualment mitjançant el calendari de la seva seu, i pot encomanar a un tercer fer la gestió presencial. Aquesta persona haurà d’aportar autorització impresa i signadaper vostè, juntament amb fotocòpia ben visible del seu DNI i del de la persona que fa la recollida. Aquesta persona haurà de venir proveïda de mascareta, bolígraf (i bossa per endur-se la pantalla), i haurà d’entregar l’autorització impresa. Els facilitem el model d’autorització aquí.

La persona que reculli en nom del col·legiat que té la cita, encara que també sigui col·legiada, haurà d’aportar autorització impresa. No s’entregarà cap exemplar de pantalla per un col·legiat a un altre col·legiat si el que recull no entrega l’autorització.

  • Si vostè no pot venir i qui recull la seva pantalla és un altre col·legiat que té cita: no és necessari que vostè reservi cita. Hauran d’aportar l’autorització i reservaran només una cita, la del col·legiat que reculli en nom propi i per vostè.

– En cada cita prèvia es poden retirar un màxim de 10 pantalles, aportant les corresponents autoritzacions impreses i seguint totes les instruccions anteriors.

– Segueixin en tot moment les instruccions del personal del COEC, si us plau.

CALENDARI DE RESERVA DE CITA PER A LA RECOLLIDA DE PANTALLES DE PROTECCIÓ:

Seleccioni el calendari de la seva seu COEC.

Els dies disponibles s’aniran ampliant gradualment. Si no troba cites disponibles, sigui pacient si us plau i mantingui’s en espera a que s’obrin més dies de servei. Anunciarem al canal de Notícies de la web quan s’obrin noves cites.

TARRAGONA:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this page
Borsa de Treball
Clíniques i Material Odontològic: Compra, venda, lloguer i traspàs
Cercador de Col·legiats
Finestreta Única de Dentistes